Hozzávalók

6 darab tojás
1 csomag sütőpor
10 kanál víz (hideg)
12 kanál finomliszt
1 kanál kakaópor
12 kanál porcukor
15 dkg tejcsokoládé

Leírás

A tészta hozzávalóiból vizes piskótát sütünk, az alábbi módon: A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét elkezdjük felverni. Először a vizet keverjük hozzá, ha már nem folyós a hab, aztán jöhet kanalanként a cukor, utána egyenként a tojások sárgája, végül a sütőporral és kakaóval elkevert liszt. Ne keverjük agyon, csak hogy egynemű legyen. A kerek tortaforma aljára teszünk sütőpapírt, majd a széleit kikenjük margarinnal, kilisztezzük, megtöltjük a tésztával és mehet a sütőbe. Közepes lángon, fél óra alatt megsül. Tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4