Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáit a cukorral, a vízzel kikeverjük, majd újabb 5 kanál vízzel habosra kavarjuk. Hozzáadjuk a lisztet, kakaót, a sütőport és a tojások keményre vert habját. Ha kész a tészta, tepsibe rakjuk, és elsimítjuk. 180 fokos sütőben megsütjük. Krém: 2,5 dl tejet felfőzünk a liszttel. 20 dkg margarint habosra kavarunk, 20 dkg porcukorral és 10 dkg kakaóval. A kétféle krémet összevegyítjük, és a süteményre kenjük. Szorosan felcsavarjuk, és bekenjük a maradék krémmel.