Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Csokis-mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
½ fej vöröshagyma (páchoz)
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej lilahagyma
10 dkg mustár (páchoz)
1 dl szójaszósz (páchoz)
2 bögre rizs
1 kg csirkecomb
10 dkg csokoládé (páchoz)

Leírás

A pác hozzávalóit összekeverem és bepácolom vele a csirkecombokat. Egy éjszakára, hűtőben, letakarva állni hagyom. A lila hagymát megfuttatom olívaolajon és beleteszem a bepácolt húsokat, a fennmaradó páccal együtt, majd kb. 60-90 perc alatt, puhára megpárolom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 7ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 7ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4