Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A 2 csomag pudingport, 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként, kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk (nem kell sokáig a tejben hagyni), és egy nagyobb üvegtál aljára, egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejére puding kerül, végül a meggyel díszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra, hűtőbe tesszük. Tálaláskor megszórjuk kakaóval, és csokidarabokkal megszórjuk.