Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Desszertek Sütés nélküli Csokis-meggyes babapiskóta

Hozzávalók

6 dl tej (a pudinghoz)
2 kanál kakaópor
1 csomag babapiskóta
1 tábla csokoládé
1 üveg meggybefőtt (magozott)
2 csomag vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
3 dl tej

Leírás

A 2 csomag pudingport, 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként, kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk (nem kell sokáig a tejben hagyni), és egy nagyobb üvegtál aljára, egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejére puding kerül, végül a meggyel díszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra, hűtőbe tesszük. Tálaláskor megszórjuk kakaóval, és csokidarabokkal megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4