Hozzávalók

5 darab tojás
3 dl tej
20 dkg kristálycukor
6 dl tejszín
8 dkg kakaópor
1 rúd vaníliarúd

Leírás

1 vaníliarúd belsejét, 3 dl tejbe keverjük, és felforraljuk. Közben a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a forró tejbe szaggatjuk, majd megfőzzük. Ha megfőttek a habgaluskák, akkor a sárgáját kikeverjük, cukorral és kakaóval. A tejhez hozzáadjuk a tejszínt, és újra forraljuk.. Beleengedjük a kakaós krémet, és sűrűre főzzük. Kiöntjük tálakba, és rárakjuk a habot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4