Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst megmossuk, majd a vízzel elkevert tejjel, csipet sóval és a kardamom magokkal feltesszük forrni. Alacsony lángon főzzük, 10 percig, majd belekeverjük a cukrot. Lefedjük és levesszük a tűzhelyről, hogy szívja magába a rizs az összes folyadékot. Ha a rizs megpuhult, hagyjuk kihűlni, majd kihalásszuk a kardamom magokat. A kakaót beleszitáljuk a tejberizsbe, majd alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a kockázott barackot. A tojások sárgáját elkeverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a kakaós tejberizshez. A fehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük és a durva darabokra vágott étcsokoládéval együtt, a rizshez keverjük. Egy jénait kivajazunk és kimorzsázunk, majd beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, 30 perc alatt lesz kész.