Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A fügét megmossuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a fűszerekkel. A csokit gőz fölött felolvasztjuk a vajjal, majd hagyjuk kihűlni. A tojássárgájákat felverjük a cukorral, hozzáadjuk a langyos csokit, majd belekanalazzuk a lisztes keveréket is a tejjel felváltva. A tojásfehérjéket egy csipetnyi sóval, kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a masszához, végül belekeverjük a fügét is. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a sütőformákat kibéleljük papírral. A tésztát a formákba kanalazzuk és kb. fél óra alatt készre sütjük.