Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
150 g margarint, egy edényben elkezdünk felolvasztani, majd adunk hozzá 100 g kristálycukrot. Miután felolvadt a cukor is, 120 g étcsokoládét, majd 80 g darált diót adunk hozzá. Levesszük az edényt a gázról és gyakori kevergetés mellett, hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, 4 tojássárgáját egyenként hozzákeverünk, majd 70 g lisztet is. A 4 tojásfehérjét 1 ek. kristálycukorral, kemény habbá verjük és a csokis masszához keverjük. Egy előre kivajazott sütőformába öntjük a keveréket és rászórjuk az almát. Előmelegített sütőben, 45-50 perc alatt megsütjük. Tejszínhabbal és baracklekvárral tálaljuk.