Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásfehérjéket csipetnyi sóval, kemény habbá verjük. 2 evőkanál vaníliás cukrot hozzáadunk, majd tovább verjük. Ha kész, betesszük a hűtőbe. A tejszínt felverjük 2 kanál cukorral, majd óvatosan összekeverjük az előző habunkkal és így rakjuk újra hűtőbe. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk (én raktam hozzá pár csepp olívaolajat.). Ha kihűl az olvasztott csoki, a hűtőből kivett habunkhoz adjuk. Óvatosan elkeverjük és további 3 órára hűtőbe tesszük. A poharakba beletördeljük a babapiskótákat és rárétegeljük a csokihabot, majd tejszínhabbal díszítjük.