Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a cukrot és a tejet, majd az egészet folytonos kevergetés mellett, lassú tűznél összefőzzük. A csokoládét (ami persze lehet fehér csoki is), vízgőz felett felolvasztjuk, majd óvatosan a tojásos krémhez keverjük. Ha kihűlt a keverék, akkor tedd be a fagyasztóba. A tejszínt verd fel kemény habbá. A csokikrém ez idő alatt már valószínűleg egy kicsit megdermedt. A fagyasztóból kivéve, keverd át egy kicsit, majd adagold hozzá a tejszínhabot, és keverd el benne. Ezután ismét tedd vissza a fagyóba, amíg el nem éri a fagyi állagot.