Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
8 darab csirkecomb
1 csomag bolognai spagetti alap (csirkepaprikás)

Leírás

A húst megmossuk és szárazra csepegtetjük. A serpenyőt előmelegítjük, majd a húst beleöntjük és hozzányomkodjuk az edény aljához, majd így megpirítjuk. Először a hús hozzátapad az edény aljához, de mikor megpirult, akkor elválik. Ezután megkeverjük és a hús másik felét is megpirítjuk. Kikeverjük a Knorr csirkepaprikás alapot és a főzőtejszínt. Összekeverjük a hússal és egy kicsit pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4