Receptek Főételek Húsos ételek Csirkepaprikás sült, túrós tésztával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál tejföl
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csomag tehéntúró
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
2 dl tejszín
1 kanál őrölt pirospaprika
10 dkg szalonna
1 csomag penne
4 darab kápia paprika

Leírás

A csirkemelleket kevés olajon elősütjük. A vöröshagymát apróra vágjuk és pirospaprikával megszórjuk, majd felengedjük vízzel és belerakjuk a kápia paprikát. Összeforraljuk és a csirkemellre öntjük. Megpároljuk a csirkemelleket. Ha megpárolódtak a csirkemellek, akkor kiemeljük őket és a mártást leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk. A pennét kifőzzük. A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. Rárakjuk a tésztát, elmorzsoljuk a túrót és rászórjuk. A tejfölt rákanalazzuk. A tészta mellé tálaljuk a húst és rákanalazzuk a mártást.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4