Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemelleket kevés olajon elősütjük. A vöröshagymát apróra vágjuk és pirospaprikával megszórjuk, majd felengedjük vízzel és belerakjuk a kápia paprikát. Összeforraljuk és a csirkemellre öntjük. Megpároljuk a csirkemelleket. Ha megpárolódtak a csirkemellek, akkor kiemeljük őket és a mártást leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk. A pennét kifőzzük. A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. Rárakjuk a tésztát, elmorzsoljuk a túrót és rászórjuk. A tejfölt rákanalazzuk. A tészta mellé tálaljuk a húst és rákanalazzuk a mártást.