Receptek Főételek Húsos ételek Csirkepaprikás gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál tejföl
60 dkg csirkemell
2 darab vöröshagyma
5 kanál zsír
1 csipet őrölt fehérbors
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemellet felaprítjuk, csak úgy, mint a hagymát. Ezután a lábasba zsírt melegítünk és beletesszük az apróra vágott hagymát. Üvegesre pároljuk, adunk hozzá pirospaprikát, finomra vágott gombát és összekeverjük, majd a húst, besózva beletesszük. Kevés meleg vizet öntünk alá mindaddig, amíg a hús megpuhul. Ekkor zsírjára lesütjük és belekeverünk néhány kanál sűrű tejfölt. Ha felforrt, galuskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4