Receptek Főételek Húsos ételek Csirkemell zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
75 dkg csirkemell
3 dl tejszín
30 dkg zöldborsó
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A kicsontozott csirkemellet vágd ujjnyi csíkokra. Tedd forró vajra és kevergetve süsd, míg ki nem fehéredik. Ekkor add hozzá a zöldborsót, öntsd fel a tejszínnel, ízesítsd kevés petrezselyem zölddel és fedő alatt, párold puhára. Amikor már majdnem puha, keverd hozzá a főtt rizst. Párold még néhány percig, majd forrón, reszelt sajttal meghintve tálald.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4