Receptek Főételek Húsos ételek Csirkemell édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg csirkemell (filé)
3 dl tejszín
1 csipet szárított rozmaring
40 dkg édesburgonya

Leírás

Az édesburgonyát megtisztítjuk, felaprítjuk és párolóedényben megpároljuk. A csirkemellet kockára vágjuk és vajon megpirítjuk. Fűszerezzük, majd ha puha a csirke, hozzáadjuk az édesburgonyát. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. Tészta, vagy rizs köretet kínálunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4