Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemellet mossuk meg, töröljük szárazra és vágjuk csíkokra (mindegyik fél-mellből 3-4 csíkot készítsünk). A corn flakest öntsük egy műanyag tálba. Egy kisebb üveg (ketchupos, mártásos, fűszeres) aljával törjük össze a pelyheket, de még maradjon szemcsés. A csirkemell csíkokat sózzuk és borsozzuk. A lisztet egy lapos tányérba öntjük, a tojást leveses (mély) tányérban felverjük. Ezután beleforgatjuk a csíkokat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a corn flakesbe. A corn flakesbe nyomjuk is kézzel bele a húst, hogy minél több ragadjon rá. Serpenyőben 5 evőkanál olajat forrósítunk. A corn flakes bundás csirkemell csíkokat az olajban mindkét oldalról – közepes tűzön – átsütjük. Konyhai papír kéztörlőre kivesszük és még melegen tálaljuk.