Receptek Előételek Hideg előételek Csirkemájas cukkinis szűzragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 doboz tejföl
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab cukkini
25 dkg csirkemáj
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
3 szelet bacon szalonna
50 dkg sertés szűzpecsenye

Leírás

A bacont csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és a csíkokra vágott szűzpecsenyét. Összepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A csirkemellet is felvágjuk, majd a raguhoz adjuk. Ha a máj kifehéredett, rádobjuk a csíkokra vágott cukkinit. Alaposan összepirítjuk, nagy lángon. Paradicsompürével nyakon öntjük, és tejföllel dúsítjuk. Főtt tésztával, párolt rizzsel kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4