Receptek Előételek Hideg előételek Csirkemájas cukkinis szűzragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 doboz tejföl
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab cukkini
25 dkg csirkemáj
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
3 szelet bacon szalonna
50 dkg sertés szűzpecsenye

Leírás

A bacont csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és a csíkokra vágott szűzpecsenyét. Összepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A csirkemellet is felvágjuk, majd a raguhoz adjuk. Ha a máj kifehéredett, rádobjuk a csíkokra vágott cukkinit. Alaposan összepirítjuk, nagy lángon. Paradicsompürével nyakon öntjük, és tejföllel dúsítjuk. Főtt tésztával, párolt rizzsel kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása