Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemájakat lecsepegtetjük, ezután baconbe csavarjuk, majd lisztbe mártjuk. Felmelegített serpenyőbe olajat öntünk, és belerakjuk a csirkemájakat. Borssal meghintjük, majd lefedjük alufóliával, és egyenletesen sütjük, 3-4 percig, majd fordítás után, a másik felét is, 3-4 percig. A végén, finomra vágott, friss kakukkfűvel fűszerezzük. A főtt burgonyát kockára vágjuk. A hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. Rárakjuk a burgonyát, és ízesítjük. Meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, és alaposan megpirítjuk.