Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemellfilét megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Egy mély fazékban felhevítjük a zsírt/olajat, rátesszük a húskockákat és fehéredésig pirítjuk. Megtisztítjuk a zöldségeket és felkockázzuk, felkarikázzuk őket. (A fehérrépát én csak félbevágom, a zellert pedig egészben hagyom, mivel tálalás előtt kihalászom őket a levesből.) A következőket: hagyma, zeller, karalábé, répa, fehér répa, gomba, a húshoz adjuk. Felöntjük 2 liter vízzel, hozzáadjuk az 1 teáskanál tárkonyt és a 4 erőleves kockát, majd forrás után, fedő alatt, takarék lángon, mindent puhára főzünk. Legvégül (amikor már majdnem puha a többi zöldség), a leveshez adjuk a zöldborsót és azt is puhára főzzük.