Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemelleket kicsontozom és vékony, hosszú csíkokra vágom. Rálocsolom a szójamártást, lisztbe mártom és a felforrósított vajon átsütöm. A húscsíkokat átteszem egy másik serpenyőbe. A visszamaradt, vajas pecsenyelén, barnára pirítom a megtisztított és finomra vágott fokhagymát, majd belekeverem a ketchupot és a fűszereket. Jól összeforralom és hozzákeverem a csíkokra vágott, hámozott uborkát, paprikát és répát. Ezután az egészet ráöntöm a csirkemell-csíkokra. Fedő alatt, kis lángon, puhára párolom. Közben gyakran kevergetem. Csak a végén ízesítem, kevés cukorral. Nagyon sűrű, édes-savanyú mártás marad alatta.