Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecombfilé paradicsommártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kk kristálycukor
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított bazsalikom
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
8 darab csirkecomb filé
2 kanál finomliszt

Leírás

A csirkehúsokat mindkét oldalukon megpirítjuk, kis olajban. Vízzel felöntjük a paradicsompürét, hozzáadjuk a fűszereket, a csirkére öntjük és szép lassan megfőzzük. Ha megfőttek, akkor kiemeljük őket és a mártást kevés rántással sűrítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4