Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb mustáros mártásban

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
5 dl tejszín
4 kanál mustár
4 darab csirkecomb
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő

Leírás

A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. Serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4