Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb meggyraguval

Hozzávalók

3 kanál vaj
1 dl étolaj
4 darab csirkecomb
50 dkg meggybefőtt
1 kanál keményítő
½ csomag mézeskalács fűszerkeverék
1 kanál fűszersó

Leírás

A csirkecombot dörzsöljük be fűszersóval, és rakjuk olajozott tepsibe. 160 fokos sütőben, szép lassan süssük meg. A meggyet pároljuk át vajon, szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és engedjük fel vízzel. Keményítővel sűrítsük be, és a forró ragut, merjük a kisült csirkecombra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4