Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb kapormártással

Hozzávalók

1 mk tengeri só
2 dl tejföl
4 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
8 darab csirkecomb
1 késhegynyi ételízesítő
1 csipet fűszersó
1 kanál szárított kapor
10 dkg finomliszt

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és fűszerezzük. Egy serpenyőben olajat melegítünk és szép lassan megsütjük benne a csirkecombok mindkét felét. Közben elkészítjük a kapor mártást, amivel tálaláskor nyakon öntjük. Az vajon a lisztet megfuttatjuk. Ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel (kb. 2 dl). Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc), folyamatosan kevergetve. A tűzről levéve, belekeverjük a tejfölt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4