Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb gyümölcsmártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet őrölt fahéj
3 dl édes vörösbor
1 csipet őrölt szegfűszeg
4 darab csirke felsőcomb
5 dkg csokoládé
3 kanál keményítő
40 dkg fagyasztott erdei gyümölcs mix

Leírás

A csirkecombokat sózzuk és borsozzuk, majd tepsibe rakjuk és berakjuk sülni. A gyümölcsöket vajon kiolvasztjuk és kevés borral megpároljuk. Közben fűszerezzük és keményítővel sűrítjük. A sült combokat a mártásba helyezzük és átforraljuk benne. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4