Receptek Gyerekmenü Előételek Csirke szendvics szőlővel és dióval

Hozzávalók

1 darab csirkemell
1 tk kaliforniai paprika
1 fej kínai kel
1 csésze dió
12 szem fehér szőlő (negyedére vágva)
1 szelet zellergumó
1 pohár natúr joghurt
4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
2 csipet

Elkészítés

1

Pirítsuk meg egy kis serpenyőben a diót, majd hagyjuk kihűlni.

2

Fűszerezzük pirospaprikával a csirkemellet, süssük meg és vágjuk csíkokra.

3

Egy kis tálkában keverjük össze a bordáskelt, a zellert, a szőlőt, a diót és a sajtot, ezután adjuk hozzá a csirkecsíkokat és a joghurtot.

4

Pirítsuk ropogósra a kenyeret, végül kenjük meg a húsos-gyümölcsös krémmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4