Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab csirkemell
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

A vöröshagymát apróra, a csirkemellet kockára vágjuk. A vöröshagymát olajon megpirítjuk és hozzáadjuk a csirkemellet, utána felaprított paradicsomot és paprikát. Megszórjuk az őrölt pirospaprikával és ízesítjük a sóval, borssal. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, majd készre főzzük. A tejfölben elkeverjük a lisztet, adunk hozzá 1 dl vizet és behabarjuk a csirkemellet, amivel jól kiforraljuk. Nokedlivel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4