Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az olajat, a juharszirupot (vagy mézet), az ecetet, az összezúzott fokhagymát, az oregánót, őrölt borsot és a pirospaprikát, egy tálban összekeverjük. A húst 2 cm-es csíkokra felvágjuk, megsózzuk és az előző páclébe keverjük. 2 órára a hűtőbe tesszük. Időnként megkevergetjük. A paprikát vékony csíkokra vágjuk és olívaolajon megsütjük. A paradicsomot apró kockára vágjuk, a salátát kis darabkákra szeleteljük, az uborkát pedig, gyufaszál vastagságú csíkokra aprítjuk. Ha a hús összeérett, forró serpenyőbe tesszük és megsütjük. A tortilla lapokat palacsintasütőben, egyenként felmelegítjük és beletesszük a húst, a sült paprikát és a felaprított zöldségeket, majd felcsavarjuk. Melegen tálaljuk.