Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
6 kanál extra szűz olívaolaj
2 kanál vörösborecet
½ darab kígyóuborka
2 darab csirkemell (filé)
2 tk őrölt pirospaprika
½ fej jégsaláta
2 darab kaliforniai paprika
4 tk szárított oregánó
8 darab tortilla (készen kapható)
6 kanál juharszirup

Leírás

Az olajat, a juharszirupot (vagy mézet), az ecetet, az összezúzott fokhagymát, az oregánót, őrölt borsot és a pirospaprikát, egy tálban összekeverjük. A húst 2 cm-es csíkokra felvágjuk, megsózzuk és az előző páclébe keverjük. 2 órára a hűtőbe tesszük. Időnként megkevergetjük. A paprikát vékony csíkokra vágjuk és olívaolajon megsütjük. A paradicsomot apró kockára vágjuk, a salátát kis darabkákra szeleteljük, az uborkát pedig, gyufaszál vastagságú csíkokra aprítjuk. Ha a hús összeérett, forró serpenyőbe tesszük és megsütjük. A tortilla lapokat palacsintasütőben, egyenként felmelegítjük és beletesszük a húst, a sült paprikát és a felaprított zöldségeket, majd felcsavarjuk. Melegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4