Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Kockázzuk fel a hagymát és pároljuk 2 percig, adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát, majd a csirkét, és süssük további 4 percig.
Adjuk hozzá a főzőkrémet és főzzük 2 percig.
Öntsük hozzá a ricottát.
Adjuk hozzá a spenótot és főzzük össze 2 perc alatt. Vegyük le a tűzről, majd hagyjuk kihűlni.
Öntsük egy hőálló edénybe a paradicsomsürítményt. Töltsük meg a tésztákat a sajtos keverékkel, majd tegyük őket a szószos edény aljára.
Keverjünk össze egy kis főzőkrémet, némi sajtot, bazsalikomot, oregánót, szerecsendiót, sajtot és borsot, majd öntsük az egészet a tésztára.
Szórjuk meg a maradék sajttal. Süssük aranybarnára 18-20 perc alatt. Vegyük ki a sütőből és hagyjuk kihűlni. Hidegen és melegen tálalva is fogyasztható.