Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Teát bárki képes főzni, de a helyes ízesítés szinte már igazi tudomány. Éppen ezért következzen most egy rég elfeledett vitaminbomba receptje a következő teadélutánhoz.Szárítsuk meg a csipkebogyót, majd két maroknyi mennyiségre öntsünk kb. 2 liter forró vizet, majd hagyjuk állni hosszabb időre. Ha a csipkebogyók megpuhultak, nyomkodjuk meg őket egy kicsit és szűrjük le. Ezt a teát nem érdemes édesíteni, mivel íze önmagában is egyedülálló, de néhány szelet szárított almából, körtéből kioldódó gyümölcscukrot nyugodtan felhasználhatunk a természetesség jegyében. Ellenpólusként pedig reszeljünk bele narancs- vagy citromhéjat.