Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt 220 °C-ra előmelegítjük, a formákat előkészítjük (olaj vagy papír). Egy nagy tálban, jól elkeverjük a lisztet a cukorral, a sütőporral, a fűszerrel, a sóval és a szódabikarbónával. Egy másik tálban, simára keverjük a tojást, a tejet és az olajat, majd hozzáadjuk (kis adagokban) a lisztes keveréket. Alaposan kidolgozzuk a tésztát és ketté osztjuk. Az egyik felébe beleszórjuk a kakaót. Ez a tészta kerül a forma aljába, majd rá a fehér tészta és rászórjuk a cseresznyét. A formákat háromnegyedig töltjük. 18-25 percig sütjük és tejszínhabbal tálaljuk.