Receptek Előételek Hideg előételek Csalamádé olívával

Hozzávalók

1 dl extra szűz olívaolaj
15 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
15 dkg sárgarépa
1 dl ecet
1 fej káposzta (fejes)
25 dkg csemegeuborka
1 üveg zöld olivabogyó

Leírás

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a káposztát, sárgarépát, a vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy fél órát állni, hagyjuk, majd kinyomkodjuk. A csemege uborkát leszűrjük a levéről, majd karikára vágjuk. A leszűrt levéhez olívaolajat, ecetet, borsot adunk. Az egészet összekeverjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4