Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejszínt, a tejet és 25 g cukrot, a vaníliarúddal együtt felforraljuk. Közben egy másik tálban, a tojás sárgákat és a tojás fehérjét, 25 g cukorral elkeverjük. A felforralt tejből a vaníliarudat kivesszük, majd a tojásos keverékhez öntjük és az egészet habosra keverjük. A meglehetősen folyékony állagú krémet, négy szuflétálkába öntjük. A tálkákat egy magasabb falú tepsire helyezzük, a tepsit a tálkák feléig, felengedjük vízzel. 120 ºC-ra, légkeverésen előmelegített sütőben, 80-90 perc alatt megsül. Akkor kész, amikor a krém közepe is szilárd. Miután a tálkák kihűltek, fogyasztásig lefóliázva, hűtőben tartjuk. Tálalás előtt, 50 g cukrot egyenlőképpen elosztunk, a négy tálka tetején és karamellizáló pisztollyal, vagy forró grillsütőben karamellizáljuk a cukrot. Azonnal fogyasztjuk.