Hozzávalók

2 darab tojás
40 dkg finomliszt
18 dkg kristálycukor
22½ dkg vaj
30 dkg étcsokoládé
1 csomag szárított élesztő
2 kk vanília aroma
20 dkg barna cukor

Leírás

A csokit kis darabokra tördeljük. A lisztet és az élesztőt tálba szitáljuk. A puha vajat a kristálycukorral és a barna cukorral habosra keverjük. Akkor jó, ha fényes, sima masszát kapunk. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliaaromát, a lisztet, a sót és a csokoládét. Kivajazott tepsire, kis halmokat teszünk és meleg sütőben készre sütjük. Akkor jók, ha puhák és krémes a belsejük. Amikor kész, grillrácson kihűtjük. Igazi cookie-formánk lesz, ha vízbe mártott, fagylaltos kanállal adagoljuk a tésztát a tepsire, majd kissé ellapítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4