Receptek Előételek Hideg előételek Coleslaw káposztasaláta parmezánnal

Hozzávalók

½ kg fejes káposzta
2 darab sárgarépa
3 szál zellerzöld
2 darab újhagyma
1 darab vöröshagyma
250 g majonéz
1 kanál dijoni mustár
1 kanál nádcukor
1 kanál almaecet
1 kanál citromlé
parmezán

Elkészítés

1

A majonézt, mustárt, cukrot, ecetet és citromlét összekeverjük egy tálban. Megsózzuk és fűszerezzük ízlés szerint.

2

Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott káposztát és sárgarépát, a felszeletelt zellert, valamint a karikákra vágott újhagymát és vöröshagymát.

3

Gondosan összekeverjük az egészet, végül megszórjuk reszelt parmezánnal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4