Receptek Előételek Hideg előételek Coleslaw káposztasaláta parmezánnal

Hozzávalók

½ kg fejes káposzta
2 darab sárgarépa
3 szál zellerzöld
2 darab újhagyma
1 darab vöröshagyma
250 g majonéz
1 kanál dijoni mustár
1 kanál nádcukor
1 kanál almaecet
1 kanál citromlé
parmezán

Elkészítés

1

A majonézt, mustárt, cukrot, ecetet és citromlét összekeverjük egy tálban. Megsózzuk és fűszerezzük ízlés szerint.

2

Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott káposztát és sárgarépát, a felszeletelt zellert, valamint a karikákra vágott újhagymát és vöröshagymát.

3

Gondosan összekeverjük az egészet, végül megszórjuk reszelt parmezánnal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4