Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával, majd nyomkodjuk sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába. A krémsajtot, a joghurtot és a lime-levet keverjük össze, kézi mixerrel. A tortazselét, a cukrot, a narancs-, a citrom- és a grépfrútlevet melegítsük fel egy lábasban, és habverővel dolgozzuk a sajtkrémbe. A krémet töltsük tortaformába, és 3 órára tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt, díszítsük a torta tetejét felvert tejszínhabbal.