Receptek Főételek Hal Citromos-vajas pontyragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
½ pohár tejföl
3 gerezd fokhagyma
2 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 darab póréhagyma
60 dkg pontyfilé
3 kanál friss petrezselyem

Leírás

A pórét vágjuk apróra, a vajat olvasszuk fel, és adjuk hozzá az olívaolajat. Melegítsük fel, és rakjuk bele a póréhagymát. Pároljuk meg. Vágjuk kockára a filét, és rakjuk rá a póréra. Fűszerezzük, és locsoljuk meg citromlével. Szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, és dúsítsuk tejföllel. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4