Receptek Desszertek Sütést igénylő Citromos-tejszínes szelet

Hozzávalók

4 dl tejföl

1 darab citrom leve

9 kanál porcukor

1 csomag babapiskóta

2 darab citrom héja (reszelt)

4 dl habtejszín

Leírás

Felverjük a habtejszínt. Egy másik tálban, összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot, majd az így kapott krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel. Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a citromos habot és a babapiskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön! A tetejét friss gyümölcsökkel díszíthetjük. Fogyasztás előtt, 2 órát hűtőben pihentetjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4