Receptek Desszertek Sütés nélküli Citromos-tejfölös babapiskóta

Hozzávalók

8 dl tejföl
2 darab citrom (leve)
8 dl tejszín
10 kanál porcukor
1 csomag babapiskóta
darab citrom (héja reszelve)

Leírás

A tejszínt habbá verjük. A tejfölt kikavarjuk a cukorral és a citromlével, valamint a reszelt citromhéjjal. A babapiskótával, soronként rétegezve, egy jénai formába tesszük. A tetejére krém kerüljön. Betesszük a hűtőbe, hogy megpuhuljon a piskóta. (A hulala tejszínbe nem kell cukor, mert ízesített, és habfixáló sem.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4