Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az almát kockára vágjuk. A tojássárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. A jól megmosott citrom héját belereszeljük, levét kifacsarjuk és szintén hozzáadjuk. Az olvasztott, de nem meleg margarint belecsurgatjuk, majd hozzáadjuk a sütőporral összeforgatott lisztet is. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatos mozdulatokkal, a citromos masszába forgatjuk. Egy kicsi (15 x 25 cm-es), magas peremű tepsit olajjal kikenünk és liszttel behintjük. A citromos masszát belesimítjuk és rászórjuk az almakockákat. Előmelegített, közepesen forró sütőben (180 °C, légkeveréses sütőben 160 °C), kb. 25 percig sütjük.