Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A piskótához a tojásokat szétválasztom, fehérjére és sárgájára. A sárgájához hozzáadom a cukrot, joghurtot és a vajat. Segít, ha a vaj egy kicsit lágyabb és a hűtőből kivesszük, 20 perccel a kezdés előtt. A kétféle lisztet összekeverem a sütőporral, majd a cukros-vajas tojással. Végül felverem a tojásfehérjéket és kézi keverővel, óvatosan belekeverem a tésztába. A sütőformát kivajazom, liszttel megszórom, majd beletöltöm a tésztát. 20 percig sütöm, 180 fokon. Isteni, ha epres rebarbara chutneyt kínálunk mellé.