Receptek Desszertek Sütés nélküli Citromos joghurt áfonyával

Hozzávalók

2 dl tejszín
2 kanál porcukor
2 tk zselatin
1 darab citrom
3 dl natúr joghurt
20 dkg áfonya

Leírás

A joghurtot összekeverjük a porcukorral és a citrom reszelt héjával. A tejszínt felforrósítjuk, és feloldjuk benne a zselatint. Hűlni hagyjuk. A zselatinos tejszínt, a joghurtba keverjük. Az áfonyát elosztjuk a formákba, és ráöntjük a tejszínes-joghurtos keveréket. 3 órára a hűtőbe tesszük, míg megszilárdul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4