Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Válasszuk szét a tojássárgáját a fehérjétől és hagyjuk állni szobahőmérsékleten 30 percig.
Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt 120 fokra.
Keverjük össze a tojásfehérjét, a citromkrémet és a sót. Adjuk hozzá a porcukrot, majd 20 perc alatt keverjük könnyed állagúra.
Óvatosan dolgozzuk bele a citromlevet, a vaníliakivonatot és a keményítőt.
Kanalazzunk a masszából kb. 8 centiméteres darabokat a kibélelt tepsire, 7 centiméterre egymástól.
Süssük egy órán át, majd kapcsoljuk ki a sütőt és hagyjuk bent a habcsókokat még egy órára. Vegyük ki és hagyjuk kihűlni.
Tegyünk minden habcsók közepére 2 kanál citromkrémet és gyümölcsöket. Díszítsük mentalevéllel.