Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keverjük össze a lisztet a cukorral és a sóval. A vizet forraljuk fel egy kevés olajjal.
Öntsük a lisztes keveréket a vízbe, vegyük lejjebb a hőmérsékletet és kevergessük 2 percig, míg egy puha, sima tésztát nem kapunk.
Miután kihűlt a tészta, keverjük össze a tojással.
Serpenyőben hevítsük fel az olajat, egy nyomózsákot töltsünk meg a tésztával, majd nyomkodjunk a serpenyőbe kis csíkokat. Süssük a tésztacsíkokat aranybarnára.
Csepegtessük le, majd forgassuk fahéjas cukorba.
A túrókrémhez keverjük össze a tejet, a vaníliacukrot és a túrót.