Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kk kristálycukor
2 gerezd fokhagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet őrölt chilipaprika
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított bazsalikom
4 pár virsli
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
5 kanál ketchup
1 csipet ételízesítő
2 doboz vörösbab konzerv

Leírás

A virsliket felkarikázzuk, a babkonzervet leszűrjük és leöblítjük. A hagymát finomra vágjuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a babot és a fűszereket, majd a paradicsompürével összepirítjuk. Felöntjük vízzel és kiforraljuk. Ha forr, beleszórjuk a virslikarikákat. Kevés ketchupot adunk hozzá és ízesítjük. Fedővel lefedve, 10 perc alatt, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4