Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágom és megsózva, egy nagyon pici olajon elkezdem pirítani. Hozzáadom a kockára vágott paradicsomot, a paprikát és a zúzott fokhagymát. Kevergetem pár percig, majd a sűrített paradicsomot adom hozzá. (Vagy egy kis konzervet használok, vagy kb. 2 dl dobozos sűrítményt. Előbbi esetén vízzel pótolom.) A kukoricakonzerv levét hozzáöntöm és egy keveset a bab levéből is. (A többi levet nem használom fel.) Fűszerezem és lefedve, pár percig párolom. Ekkor hozzáadom a babot és a kukoricát, összeforralom és ízesíthetjük egy kis folyékony édesítővel, ha szükségesnek érezzük. Én akkor szeretem, ha egy picit csípős is, édeskés is és savanykás is. Roston csirkemellel isteni.