Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 darab zöldpaprika
2 doboz vörösbab konzerv (konzerv)
1 darab csemegekukorica konzerv (konzerv)

Leírás

A hagymát apróra vágom és megsózva, egy nagyon pici olajon elkezdem pirítani. Hozzáadom a kockára vágott paradicsomot, a paprikát és a zúzott fokhagymát. Kevergetem pár percig, majd a sűrített paradicsomot adom hozzá. (Vagy egy kis konzervet használok, vagy kb. 2 dl dobozos sűrítményt. Előbbi esetén vízzel pótolom.) A kukoricakonzerv levét hozzáöntöm és egy keveset a bab levéből is. (A többi levet nem használom fel.) Fűszerezem és lefedve, pár percig párolom. Ekkor hozzáadom a babot és a kukoricát, összeforralom és ízesíthetjük egy kis folyékony édesítővel, ha szükségesnek érezzük. Én akkor szeretem, ha egy picit csípős is, édeskés is és savanykás is. Roston csirkemellel isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4